Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наl
Здоровенькі були! Хочу розповісти про знахідкою, може комусь знадобиться. Останні місяці помітив, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а вранці почуваюся, як вичавлений лимон. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а кохана каже: "Давай поміняти постільну білизну на людську, а не оте страхіття із базару". І тут я пішов в інтернет.

По правді, вважав, що підбір постільного комплекту - це просто "колір сподобався чи ні". Аж ні, ціла історія. І бязь, ранфорс, сатин... Я в таких назвах не розбирався, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто криниця знань! Реально провів на годину. У них прямо як в підручнику: по полицях розписані усі тканини, від дешевої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є порівняння з порівнянням щільності та того, скільки прань витримує матеріал. Дуже допомогло в'їхати, чому один набір коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

З несподіваного для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, наші та євро розміри трохи різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель влітку — це пекло, а якісний сатин реально дихає, бо в цієї тканини структура інша.
- Там написано, як доглядати, щоб колір не полиняв через місяць. Болісна тема для всіх, у кого пральна машинка паше без відпочинку.

Коротше кажучи вирішили придбати спочатку один сатиновий комплект від українського бренду (підтримали своїх). Поки все добре — спимо як убитий, білизна дуже приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.

Коротше, якщо ти, як і автор, до останнього часу думали, що підковдра — це не та річ, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую почитати статейку на тому сайті. Це дійсно економить нерви на вибір та рятує від покупки якоїсь фігні. Усім гарного відпочинку!
Reply

Messages In This Thread
Наl - by Bilizmunse - 04-08-2026, 09:45 AM
RE: Наl - by TerryBunny - 04-08-2026, 10:23 AM
RE: Наl - by ylapyloh - 06-16-2026, 10:53 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: