Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Якl
Нещодавно я випадково натрапив портал, який на перший погляд здався мені пересічний довідковий ресурс. Це сайт Retro і працює на https://retro.ua/.

Перейшовши на головну, моїм очам постав досить неочікуваний перелік рубрик: статті про фази Місяця, поради з розділових знаків, інструкції з використання тестів, дати державних свят і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Справжній інформаційний коктейль!

Мене це зацікавило, і пішов вивчати глибше. В процесі зрозумів, що на сайті є багато корисних матеріалів на побутові та освітні сюжети: від медичних порад і календарів до культурних особливостей та правопису. Попри назву "Retro", наповнення ресурсу — це практичні матеріали, котрі стануть у нагоді щодня.

Особливо запам'ятав стаття про те, коли ставити двокрапку — легко й просто викладені складні речі, про які з уроків залишилися приблизні знання. Запам'ятав також публікацію про Поливний понеділок у 2026 році. Загалом, сайт виявився цікавим гібридом календаря, енциклопедії та довідника, звідки реально дізнатися на багато різноманітних питань.
Reply

Messages In This Thread
Якl - by Renewmaima - 03-30-2026, 06:45 AM
RE: Якl - by ylapyloh - 06-16-2026, 01:03 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: